Blog

Grija pentru imbracamintea din bumbac organic

03.11.2014 11:12
Mulți oameni doresc să știe exact cum să aibă grijă de hainele din bumbac organic. Ei bine îngrijirea hainelor din bumbac organic este un lucru destul de ușor odată ce ați identificat elementele de bază pentru ceea ce ar trebui să se utilizeze în spălare, sau ce puteți face pentru a păstra tricoul organic preferat pentru ani si ani la rand. Primul lucru pe care trebuie sa-l verificati este programul si temperatura de spalare, iar cel de al doilea lucru folosirea unui detergent organic
 
Evitați folosirea detergentilor industriali puternici sau a altor agenți de curatare ... ei ar putea afecta tesatura  de bumbac organic fiind conceputi pentru bumbac obisnuit sau chiar poliester, dar pentru bumbac organic utilizați atunci cand spalati doar detergenți organici. In cazul in care ai patat camasa foloseste o solutie bio sau un sapun natural de indepartarea petelor. Încearca opțiunile organice in  primul rand - în cazul în care nicio solutie nu a functionat cred că merită șansa de a încerca ceva diferit. În cazul în care nu funcționează ... ar putea fi întotdeauna o cămașă de lucru sau curte! 

Avantajele utilizarii samponului si balsamului organic

23.10.2014 11:21

Cele mai multe produse cosmetice din zilele noastre sunt realizate din ingrediente sintetice și chimice care sunt dăunătoare pentru corpul vostru. Acesta este motivul pentru care există o cerere în creștere pentru produse naturale și organice. Folosind produse naturale și organice, cum ar fi ser, sampon si balsam organic parul va radia de frumusete, stralucire si volum. Găsirea produsului organic potrivit este o provocare, dar este cel mai bun lucru pe care-l poti face pentru parul si scalpul tau. Cu siguranta nu vei fi dezamăgit de bani pe care ii vei investi, deoarece rezulatele benefice le vei vedea in timp. Sa gasesti produsele organice potrivite tipului de par este o provocare, dar odată ce ai găsit produsele ecologice potrivite nu vei regreta alegerea facuta. 


 Beneficiile folosirii samponului si balasmului organic: 

• Este blând cu firul de păr -deoarece nu conține ingrediente nocive care sunt prezente in produsele de frumusete obisnuite, ingredientele organice folosite sunt mult mai blande cu parul dvs. Nu este recomandabil să folosiți orice fel de produs pe parul dvs, alegeti samponul si balsamul bio in functie de problemele si structura firului de par. Acesta este motivul pentru care investiția în fabricarea de produse ecologice pentru păr este în creștere. Folosind sampoane bio pentru copii sau pentru adulti în casa ta, oferi sansa unei dezlvotari mai rapide a industriei bio.

• Firul de par se intareste - prin hranirea cu nutrienti organici firul de par  devine mai viguros si ferm. 

• 100% natural  nu va strica parul - de obicei produsele de par conventionale afecteaza structra firului de par si pielea scalpului.

Subțierea firului de par si senzația de mâncărime sunt unele dintre cele mai frecvente probleme care pot apărea. Prin utilizarea unui sampon si balsam obișnuit, puteți economisi bani, dar micile probleme nu vor intarzia sa apara odata cu trecerea timpului. Veți fi capabili să simti și să vedeti imediat rezulatatul după trecerea la un sampon natural bio. Vei avea un păr intarit  și cu o textură mai fină.


Diferite produse ecologice câștigă încet locul în piata datorita beneficiilor oferite. Tot mai mulți oameni sunt interesați în folosirea produselor bio bogate in  ingrediente naturale si vitamine care se gasesc in toate produsele bio. Cererea va fi în creștere în următori anii. Veți fi capabili să simti și să vedeti imediat rezulatatul după trecerea la un sampon natural bio. Vei avea un păr intarit  și cu o textură mai fină. Nimic nu va impieidca sa schimbati cosmeticele conventionale cu cosmeticele bio.

Primul post

22.10.2014 10:34

Noul nostru blog despre produse bio a fost lansat astăzi. Concentraţi-vă asupra lui şi noi vom încerca să vă ţinem informaţi. Puteţi citi postări noi pe acest blog prin informaţia RSS.